15 Aralık 2015 Salı

Guerlain Rose Aux Jaues Blush Duo 05 Golden High







                                      Herkese Merhabalaaaar :D





Bu gün sizlere yaklaşık bir ay önce temin ettiğim bu harika ikili allık paletinden bahsedeceğim <3 




    ( Not: Fotoğrafların ışık ayarlarıyla oynamadım o yüzden soluklar tamamen allığın rengini yansıtmak amaçlıdır.















Öncelikle ne kadar mükemmel koktuklarından bahsedeceğim. inanın yüzünüze sürünce bile o mükemmel kokuyu alıyorsunuz. Bir ürün kokusunu cildinize uygulayınca nasıl sürdürür pek bir fikrim yok ama bu sanırım bahsettiğim şeyin örneğiiii :D Çok şık bir ambalaja sahip. Açıkcası ödediğiniz ücrete değiyor. Gel gelelim olmazsa olur mu? ne farkı var? sorularına. Öncelikle uygun fiyatlı muadiline rastlamadım. içinde minik altın yansımalar var. bunlar sim değil. alttaki pembe ise mat ve tam bir  açık pembe gül rengi. evet bu mat açık pembenin bir sürü muadili olabilir ama üstteki renk beni benden aldı.



İçinden açılı gayet iş gören bir fırça çıkıyor. Ayrıca kadife kese içinde bir sunumu var bir çok aynı sekmentte bulunan marka gibi. Markaya ait renkli kozmetik ürünlerini  Sephoralarda ve farklı kozmetik marketlerde bulabilirsiniz. 



Swatchları bu şekildedir. fiyatını hatırlamıyorum ne yazık ki. Lakin gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebilirim. baktıkça kokusu burnuma geliyor. :D  herkese mutlu günler dilerim <3 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder