7 Ekim 2015 Çarşamba

Maybelline Rujlarım


Herkese merhabalar :)

Bu gün Maybelline markasına ait Color Sensational rujlarından bir kaçını inceleyeceğimm :)
Bu rujları çeşitli kozmetik marketlerde ve Gratis, Watsons gibi mağazalarda bulmanız mümkün.

Bende olan çeşitleri;
Divine Wine
Pleasure Me Red ( Merve Boluğur Kırmızısı)
Velvet Beige
Feel Pink


Mat olan rujlar tamamen tebeşir gibi durmuyor bence matlıkları gayet güzel. Sürümü kolay, kalıcılığı fiyatına göre gayet başarılı. diğerlerinin ise yapısını çözemedim bazla krem mat normal kullanınca bazen ıslak bazende doğal bir bitiş veriyor bence dudağın nem oranına göre değişebilir diyebilirim.
Fiyatları 20 tl. İndirimde 13, 15 TL gibi fiyatlara alınıyor


Renklere gelecek olursak;
Divine Wine ile ufak çaplı bir aşk yaşamakta olup, sonbaharın ta kendisi atlı soğuk ve wamp durmayan kelimenin tek anlamıyla herkese yakışabilecek mükemmellike olan bir renk.

Pleasure Me Red ise iddialı ve hoş bir kırmızı evet rengi çok sevdim ama bana fazla ıslak bitişli geldi.

Feel Pink bej alt tonlu soğuk Barbie pembesi gibi tatlı ve asil diye tabir edebileceğim günlük makyaja çok uygun bir renk.

Velvet Beige My little love diye başlayıp uzunca hakkında sıkılmadan konuşabileceğim bir ruj yapısı, rengi, duruşu ve her makyaja uyumlu oluşu ya sen nasıl tatlı nasıl güzel bi rujsun Eyy Velvet Beige <3

Kısacası fiyatları uygun performansları yüksek harika bir seri. Bunları aldıktan sonra yüksek fiyatlı ruj alırken bir çekiniyorum ama yine de elim gidiyor ama inanın pek bir farkları olmamakla birlikte yer yer daha iyi oldukları doğrudur. 

okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi günler dileriiim <3


1 yorum: